Voel je vrij om hier een berichtje achter te laten, over de lessen, optredens, over Tinta Bossa, over onze NIEUWE CD Como um Pássaro....,etc.
Ik vind het leuk om iets van je te horen. Je krijgt altijd een bericht terug !

Lees ook eens  recensies en reacties op onze optredens: Recensies

Bedankt en een hartelijke groet, Elsa

Bericht schrijven >

Als klassiek gitarist ben ik op 65-jarige leeftijd gestart met bossa nova muziek te spelen. Van de zomer van 2022 t/m begin 2023 heeft Erik mij les gegeven in deze voor mij nieuwe tak van sport.
Zijn goede gevoel voor ritmiek en kennis van vele bekende bossa werken heeft mij geholpen bij het met plezier spelen van bossa stukken waarin zowel accoorden als de melodie te horen zijn.

NIettemin was de hiervoor benodigde creativiteit naar mijn beleving onvoldoende bij mij aanwezig: ik ga verder met het klassieke trio en pak andere klassieke stukken weer op.

Op zich jammer, zeker waar Erik over een aanstekelijk enthousiasme beschikt !


Hans Brinker
I took 20 lessons from Elsa. It was nice.

Nalan Akyurek
Ik heb genoten van jullie nieuwe cd.
Wat een heerlijk ritme heeft die muziek!

Ingrid Dieks Perk
Wat is het leuk om zangles te krijgen, Elsa! ik ben net gestart en het is heel fijn dat de lessen gewoon doorgaan via Skype. Een hele goede oplossing.

Frederique
Ik heb al jaren met veel plezier zangles van Elsa. Door de Corona is het niet mogelijk om naar haar toe te gaan, dus Elsa en ik moesten bedenken, hoe we toch de lessen voort konden zetten. We hebben een leuke oplossing gevonden, nl. wij Skypen gewoon met elkaar en dat gaat prima. Ik ben er zelfs verbaasd over hoe goed dat eigenlijk gaat.
Lieve Elsa, ik ben heel blij dat de lessen gewoon door kunnen gaan en ik weet nu ook dat het heel goed via Skype kan, dus als de treinen niet rijden (ik woon in Hilversum) dan kan het ook zo.


Ingrid Dieks-Perk
Hallo Elsa,

Bedankt voor de leuke gitaarlessen en het samen zingen daarbij.

Hartelijke groet,
Lucia

Lucia
Het is lang geleden dat ik je nog gesproken hebben, maar ik wou je bedanken voor alle inspiratie en je lessen.

Ik heb er zeer zeker nog wat aan gehad. Ik zing tegenwoordig koortjes in een akoestisch trio en thuis ben ik bezig met een bossa-vibe.

Kristof
Ik had tot nu toe nog niet de opnames beluisterd van de klassieke stukken. Erg mooi. Erbarme Dich, prachtig, maar ook Gluck en Mahler. Werkelijk prachtig!
ik heb een reis gemaakt..

marja
Hoi Elsa.
Beetje laat maar wilde toch nog even laten weten weten dat ik het heel fijn vond om je lessen te volgen.
Erg jammer dat ik moest stoppen. Nog een gelukkig nieuwjaar met heel veel muziek.
Liefs marije

marije
Lieve Else,

Bedankt voor de leuke gitaarlessen en de toegiften waarin we samen Beatles, Stones, Cat Stevens hebben gespeeld en gezongen. Ik heb er van genoten!

Pieterjan

Pieterjan


Bericht schrijven >